God ettermiddag i denne forferdelige nye hverdagen

Joakim Strand

(Innledende innlegg fra Facebook, 20. mars, 2020)

Etter en kort sorgprosess har jeg begynt å skjønne at vi bare må jobbe oss ut av også dette.

Jeg har tilgang til opp til 1700m2 kjøkken, kjøl og fryselager sentral i Oslo. En liten merkevare med noen følgere som kanskje kan bidra til å jumpstarte noe og en fantastisk gjeng med dyktige bakere, ledere og sjåfører med noe ledig kapasitet og tilgang på kjølebiler ++. Våre egne produkter kan heldigvis for oss i denne situasjonen bestilles vi andre hjemleveringstjenester, men det er mange produsenter som ikke har dette beinet å stå på.

Sammen med et annet selskap på bygget og et par kunder har vi lurt på om ikke vi «bare» skulle starte hjemlevering av dagligvarer, spesifikt i Delikatessemarkedet i Oslo. De små produsentene som driver med oster, kjøtt og annet til restauranter er jo de som nå ikke får solgt produktene sine. Og når Kolonial nå har 1,5 ukers ventetid, er det kanskje noen som kunne tenke seg å få levert hjem en pose med kjøtt, noe god ost og et nybakt brød og en flaske melk.

Så, 1; kolonial har brukt ca. 1 milliard og 5 år på å få dette opp å stå, noen gærne og gode utviklere her inne som har lyst til å slå denne prisen og tidsrammen med ca. 1 milliard og 5 år?

2; Noen flotte produsenter som fortsatt står og vil ha med noen produkter om vi klarer å få dette opp å stå? Send meg en epost på joakim@nordoslo.no

3; Navneforslag? «Deliretthjem», «Lokalmat rett hjem»?

4; Noen SEO og/eller markedseksperter som vil være med å finne rette søkeord profil rundt dette med ekstremt kort frist?

Jeg skjønner at dette er litt overilt, men pokker heller, vi kan ikke bare legge oss ned heller?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *